Gemas Electronics is 12 jaar geleden in Turkije opgericht. De behoefte van de klant staat centraal. Ons specialistisch team is daarom volledig toegewijd om aan deze behoefte te voldoen. Daarom zien we veel van onze klanten regelmatig terugkeren en nieuwe klanten via hen zijn wij alsmede graag in het loop van het jaar van dienst.

Kiest u voor de service van Gemas Electronics dan kiest u voor professionaliteit en goede service. We hebben verstand van alle elektronische problemen en onze vakkundige monteurs maken uitsluitend gebruik van speciale gereedschappen. Bij Gemas Electronics kunt u met elk type auto en automerk terecht.

Wilt u meer informatie over onze diensten en producten? Neem gerust contact met ons op en bel 0182-602142 of maak gebruik van het "contactformulier" aan het einde van deze pagina.

Car-Hifi Service

Wij kunnen eventueel uw originele car Hi-Fi ombouwen naar een high end professioneel concert omgeving in uw auto. Tevens kunnen wij bijvoorbeeld TV schermen inclusief digitale tv inbouwen danwel in combinatie met bijvoorbeeld een Playstation om de lange ritten naar Zuid Frankrijk voor uw kinderen wat draaglijker te maken.

Comfort Service

Wij kunnen het auto rijden voor uw enigzins vergemakkelijken doormiddel van een camera systeem danwel een parrot carkit.

Preventie Service

Wij kunnen uw waardevolle danwel bijzondere auto van een SCM geklassifeerd alarmsysteem voorzien. U heeft de keuze voor de SCM alarmsystemen van Klasse 1 tot en met 5. In de eerste klasse heeft uw auto enkel een extra startonderbreker in het laatste geval beschikt deze detectie signalering,hellingskoek, alsmede jamming detectie.

Tuning Service

Wenst u uw auto te voorzien van betere verlichting doormiddel van Xenon verlichting danwel van nieuwe looks door dagrij verlichting kunt u deze ook professioneel door ons laten inbouwen. Naast de verlichting kunt u uw auto bij ons laten wrappen danwel de ramen laten tinten.

Contacteer Ons
Gemas Electronics
Noordkade 74
2741 EZ Waddinxveen
06 19396596


Navigeer naar ons