Alarmsystemen SCM 1-5

Hoe gaan dieven te werk ?Zodra er een nieuwe auto op de markt komt, gaan autodieven met groot technisch vernuft aan de slag. Ze analyseren de beveiliging en weten deze vaak kort na marktintroductie al te doorbreken. Het is dan ook niet meer de vraag of, maar vooral wanneer een bepaald type auto wordt gehackt. Vaak maken de autodieven via de buitenkant contact met het besturingsysteem. Zo kunnen zij de ingebouwde startonderbreker uitschakelen en de auto meenemen.Schade door diefstal: 98 miljoen euroIn Nederland worden dagelijks zo'n 35 auto's gestolen door ze te hacken. Professionele bendes trekken hiervoor met hightech-apparatuur door het land. Daarbij hebben ze het vooral voorzien op jonge auto's tot 3 jaar oud. De schadelast die dit jaar met zich mee brengt is enorm: in 2016 bedroeg deze 98 miljoen euro.Aftermarket alarm systeemPer 1 januari 2015 mag voor het uitschakelen van een aftermarket alarmsysteem niet meer worden geluisterd naar de originele voertuighandzender.

Alleen op systemen met eigen autorisatie voor het vrijgeven van alarmsysteem en startblokkering mag nog een SCM certificaat worden afgegeven worden.

Dit betekent dat ieder voertuig welke op certificaat wordt gezet voorzien moet zijn van een eigen handzender / electronische sleutel / driver card, etc.' Eigen autorisatie ' is het antwoord op nieuwe diefstalmethodesAutodieven proberen vaak van buitenaf of via de OBD-stekker het informatienetwerk van de auto te bereiken. Langs die weg kunnen ze het alarmsysteem of de startonderbreker uitschakelen. Met een after-marketsysteem kan het systeem alleen met 'eigen autorisatie' uitgechakeld worden. Daarmee is het voor de autodief zo goed als onmogelijk om het voertuig ongestoord mee te nemen. 'Eigen autorisatie' is ook het antwoord op de diefstalgevoelige 'keyless-entry' en 'keyless-go-systemen'. Hiermee lukt het de criminelen niet meer het signaal van de handzender te verlengen. Daardoor kunnen ze uw auto niet meer snek en zonder inbraakschade meenemen.Alarm inbouw Klasse-2 Merk: DefaHet Defa alarmsysteem wordt geleverd met 2 handzenders. Bij het afsluiten van de auto met de originele voertuigsleutel of het keyless systeem van de auto zal het alarm automatisch inschakelen en zal de startonderbreking in werking treden. Na het ontgrendelen van uw auto heeft u 15 seconden de tijd om het alarm te deactiveren doormiddel van de Defa handzender.Details:

- Bestaande uit een goedgekeurde startonderbreker, dubbele detectie en alarmering;

- omtrekdetecie

- deurdetectie

- akoestische signalering doormiddel van een gecodeerde noodstroomsirene

- optische signlaring

- omtrekdetecie

- eigen autorisatie

- inclusief SCM / VbV certificaat

- wordt geleverd met 2 handzendersKosten:

- EUR 549

- inclusief BTW

- inclusief montageAlarm inbouw Klasse-3 (Hellingshoekdetectie) Merk: DefaHet Defa alarmsysteem wordt geleverd met 2 handzenders. Bij het afsluiten van de auto met de originele voertuigsleutel of het keyless systeem van de auto zal het alarm automatisch inschakelen en zal de startonderbreking in werking treden. Na het ontgrendelen van uw auto heeft u 15 seconden de tijd om het alarm te deactiveren doormiddel van de Defa handzender.Details:

- Bestaande uit een goedgekeurde startonderbreker, dubbele detectie en alarmering;

- hellingshoek detectie

- op afstand de startblokkering kunnen activeren

- traceren van auto, live volgen, inzicht ritten historie

- omtrekdetecie

- deurdetectie

- akoestische signalering doormiddel van een gecodeerde noodstroomsirene

- optische signlaring

- omtrekdetecie

- eigen autorisatie

- inclusief SCM / VbV certificaat

- wordt geleverd met 2 handzendersKosten:

- EUR 599

- inclusief BTW

- inclusief montage


Jamming detectie

Jamming is het verstoren van de communicatie, waardoor het volgsysteem na diefstal de positie niet meer door kan worden gegeven aan de meldkamer van de politie. Jammingdetectie zorgt ervoor dat als de crimineel een jammer gebruikt, een extra blokkering ingeschakeld wordt. Herstarten is dan niet meer mogelijk. Met deze aanpassing is het SCM keurmerk een og effectiever wapen in de strijd tegen autodiefstal. Voor nu en in de toekomst.


Budget alarmsysteem

Ook voor de iets kleinere beurs kunnen wij u een goed SCM geklassifeerd alarm van het merk SPY aanbieden tussen de EUR 200 - EUR 300 inclusief BTW alsmede montage.
Navigeer naar ons